<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40085" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

След цял ден запой жена импулсивно взе самолет за Ибиса, а после едвам се върна оттам

21 Август 2019
0 20082

Пияна жена, взела полет от Манчестър за испанския курорт Ибиса само с паспорта и банковата си карта, впоследствие установила, че не може да се прибере веднага в къщи, разказва The Daily Mail

 

ПЪТНИЧКА БЕШЕ ИЗГОНЕНА ОТ САМОЛЕТ ЗАРАДИ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО ДЕКОЛТЕ (СНИМКИ)

 

Рейчъл Уийн пристигнала на испанския остров в неделя, само по един гащеризон, след което отчаяно се опитала да се върне обратно в къщи, признавайки, че е допуснала "глупава грешка". Това обаче не ѝ се получило лесно и тя изкарала няколко дни в испанския курорт без дори да има дрехи за смяна. 

 

 

""

 

 

32-годишната англичанка от Уинтън ин Салфорд, Манчестър, разказа, че импулсивното ѝ решение ѝ е коствало 700 паунда (към 1500 лева). Тя си е пристигнала обратно във Великобритания едва в сряда, след като е трябвало да обясни на шефа си защо се налага да отсъства от работа.

 

На въпроса защо е действала толкова импулсивно, тя отговорила: "Бях пияна като кирка!"

 

 

""

 

 

Ето какво разказа самата тя: "Бях на кръщене, а на същия ден беше и рождения ден на мой приятел, така че след това отидох при него. Моите приятели бяха в Ибиса и просто ме попитаха искам ли да ида при тях. И аз  реших да го направя, само с дрехите, с които бях, моята банкова карта и паспорта ми."

 

Госпожица Уийн обясни, че е взела такси до летището в Манчестър някъде към 2 часа сутринта и си купила билет за полет до Ибиса. Тя признава, че качването на самолета и самият полет почти ѝ се губят като спомен: "Не си ги спомням. На летището все още обичах живота. Това е най-глупавото нещо, което съм правила. Обикновено не съм такава, никога преди не съм вършила нещо подобно. Бях пияна като кирка. Бях пила целия ден на това кръщене. Когато се качих на самолета, си казах: "Какво направих?"

 

 

""

Рейчъл Уийн на предишна нейна почивка, този път планирана

 

 

"Трябваше да се обадя на шефа си и да му кажа, че има билети чак за сряда. Той настоя да отида на работа по-скоро. Пробвах да си купя билет за вторник сутринта, но получих имейл, че нямат свободни места. Запазих си друг билет за същата вечер за полет през Франкфурт, но не ми изпратиха билета навреме. В крайна сметка си останах с полета в сряда. Цялото нещо ми струваше 700 паунда", разказа за лудорията си Рейчъл.

 

 

 

Източник: The Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции