<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40221" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Охранители в...

Смела майка пребори трима мъже, опитали се да откраднат колата с малкото ѝ дете вътре (видео)

27 Август 2019
0 26420

Млада майка се превърна в истински герой след като успя да се пребори с трима крадци, опитали се да ѝ вземат колата. Малкият ѝ син бил в колата и смелата 24-годишна Ейми се хвърлила без страх да защити бебето, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Ейми Лий Хил слязла от колата си близо до алея в Бирмингам, когато маскираните мъже се приближили до нея. Един от тях бил въоръжен и поискал ключовете за превозното средство, но тя отказала да ги даде.

 

 

Шокиращи кадри от охранителна камера в района показват как нападателите почти избутват Хил на земята, но тя успява да ги изблъска. „Казах, че„ детето ми е в колата, но те не ми обръщаха внимание. Направих всичко по силите си, за да ги спра. Действах по инстинкт", споделя майката.

 

 

""

 

 

„Бях взела Рони от детската и се прибрахме вкъщи. Сматахме с моя приятел да излезем и да хапнем навън. Обърнах се, за да затворя вратата, когато един мъж дойде към мен и поиска ключовете", разкава 24-годишната жена.

 

 

„Не знам дали ме бяха проследили или чакаха на паркинга случайно. Започнаха да ме атакуват от всички страни, а аз ги блъсках и се опитвах да се защитя", спомня си още майката.

 

 

""

 

 

Тя споделя, че детето било много травмирано от случката и непрекъснато питало "Къде са лошите?". Сега тя разказа за ужасяващия инцидент с надеждата някой да разпознае нападателите и да докладва в полицията.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции