<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42861" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Агресивен шо...

Снимки на бебе албинос са превърнати в подигравателни миймове, оплака се майката

29 Ноември 2019
0 8915

Снимки на бебе албинос бяха откраднати от тролове в мрежата и превърнати в подигравателни миймове. 43-годишната майка на детето от Юта, САЩ, сподели колко е разстроена от случилото се.

 

 

""

 

 

Когато малкия Рокуел се появил на бял свят през февруари 2018 г. със снежно бели косички, снимките на новородено бебе били откраднати и споделени с гадни коментари като този: “Така става, когато майката забременее от богатия дядка!“.

 

 

""

 

 

По-големият син на Патриция, който вече е на седем години, също се родил албинос и е чувал всякакви обиди още на детската площадка заради бялата си кожа.  „Нашият седемгодишен Ред беше едва на два месеца, когато забелязахме нарушения в зрението на детето и направихме изследвания за установяване на албинизъм”, споделя майката, цитирана от Daily Mail.

 

 

""

 

 

Миналата година Патриша родила своето трето дете Рокуел, който вече е на годинка и половина и също е с албинизъм. Жената започнала да публикува снимки в социалните мрежи на детето, които бързо се разпространили и станали вайръл. Белокосото детенце станало обект на подигравателни миймове

 

 

""

 

 

Разстроените родители на момченцето отправиха призив в мрежата с молба да спрат жестоките обиди, тормоза и подигравките към детенцето им. Това обаче не дало никакъв резултат и затова те си поставили мисията да повишат осведомеността на обществото за албинизма.

 

 

""

 

 

 „Когато ни потвърдиха, че синът ни има албинизъм, първоначално бях шокирана и много плаках. Тревожех се за бъдещето на сина си и как ще се отнасят към него. Никога не съм очаквала, че снимките на моя син ще станат вайръл в социалните медии. След време започнах да получавам много въпроси и коментари и осъзнах, че албинизмът все още е много непознат за хората”, казва още майката Патриция.

 

 

""

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции