<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35875" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Собственик на казина и приятелката му са задушените в гаража

17 Март 2019
0 21974

40-годишният собственик на казина и заложна къща Костадин Кобаков е мъжът, който се е задушил в гараж в пловдивския кв. "Христо Смирненски" заедно със своята 34-годишна приятелка. Двамата са имали интимна връзка, но жената е била семейна с 2 деца.

 

Любовниците влезли в гаража, седнали в автомобила и се отдали на ласки. Станало им студено и запалили двигателя на автомобила, за да се сгреят. Понеже колата е била с газова уредба, двамата не са усетили как са се задушили, съобщи "24 часа".Телата са били намерени около 11 часа тази сутрин от бащата на Костадин – Асен Кобаков. 

 

"Намерих ги сутринта. Гледката беше страшна. Предчувствах, че ще стане нещо страшно. 100 пъти му звънях на телефона, но не вдигаше", каза бащата. Семейството е от Пазарджик.

 

Пред злополучния гараж на новата кооперация, където Костадин наскоро си купил апартамент, пристигна и съпругът на починалата жена.

 

"Защо не са отишли на хотел, синът ми е имал в джоба си 4700 лева, за да се фука пред приятелката си", допълни смазаният от мъка родител. Жилището било закупено наскоро и вътре било празно, тъй като е в чисто нова сграда.

 

Костадин въртял бизнеса с баща си. Държали казина в Пазарджик. Имал и музикални заложби, както и записи с Мишо Шамара и Ванко 1.

 

"Беше ми слабост, не трябва да се угажда на децата, какво не съм направил за него", съкрушен е Асен Кобаков.

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции