<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41262" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Спасено от улицата куче не спира да се усмихва

07 Октомври 2019
0 1098

Хората, спасяващи животни, са виждали какво ли не. Но дори и те понякога се шокират. И въпреки това не се отказват да помагата да пострадали, изоставени или лошо гледани животни.

 

Историята на Санфърд е досега е тъжна. Кучето е прибрано от улицата в общински приют в Далас, Тексас, разказва Bored Panda. Въпреки очевидно лошото си състояние, той не получава помощ от ветеринар цяла седмица. След това е открит от доброволческата организация DallasDogRRR, които поемат грижата за него.

 

""

 

"Санфърд беше съкрушен", казват доброволците. Кучето има спешна нужда от лечение. Оказва се, че е ударен от кола, но и е бил прострелян в миналото. Санфърд носи куршума в себе си, когато попада при доброволците. Въпреки нараняванията, той е проверен и се оказва, че няма никакви животозастрашаващи травми или заболявания. Лечението му започва, а с него – и възстановяването.

 

""

 

Малко по-късно 10-годишният Санфърд е временно осиновен от Карън Веласкес. От момента, в който влиза в къщата й, той не спира да се усмихва. "Мисля, че в момента, в който влезе вкъщи, разбра, че е на сигурно място", казва тя.

 

""

 

Историята на Санфърд не свършва дотук. Той все още чака своя нов стопанин, с когото да заживее за постоянно Но през това време не спира да се усмихва.

 

Източник: Bored Panda

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции