<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37374" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Спецчастите издирват Стоян Зайков в село Очуша, хвърлили са шокова граната

16 Май 2019
0 4986

Тежковъоръжени барети и полицаи са блокирали село Очуша, община Костенец, след като е получен сигнал, че там е забелязан издирваният Стоян Зайков, съобщава Dir.bg.

 

 

 

В хода на издирването на 43-годишния мъж спецчастите са хвърлили шокова граната в къща. Това обясни главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Той бе категоричен, че стрелба не е имало. 

 

 

По думите на Иванов, действията са били предприети след получен сигнал, че Зайков се укрива на въпросния адрес в Очуша. Издирваният обаче не бил открит там. Шоковата граната предизвиква силен звук и светлина, за да дезориентира човек.

 

 

""

 

 

В село Очуша живеят родителите на убития Валентин Петров, чието тяло бе открито вчера в дома му в Костенец. Именно близките на Валентин са подали сигнала за 43-годишния Зайков, който полицията издирва от 10 май за убийството на 38-годишната му бивша приятелка и майка на сина му Милена Шишкова. 

 

 

ИМА ВЕРОЯТНОСТ СТОЯН ЗАЙКОВ ДА Е УБИЛ РОДНИНАТА СИ В КОСТЕНЕЦ, ОБЯВИХА ОТ МВР (ВИДЕО)

 

 

Баретите са влезли в къщата на семейство Петрови, но при претърсването Зайков не е открит. 

 

 

По-рано днес главният секретар на МВР Ивайло Иванов заяви, че има вероятност издирваният да се е укривал в къщата на убития Валентин в Костенец. По думите му обаче все още не е потвърдена връзка между двете убийства в Костенец, въпреки че не е изключена тази версия. 

 

 

 

ПОЛИЦИЯТА Е ЗНАЕЛА, ЧЕ ПЕЛОВ Е В БОТЕВГРАД, НО НЕ МОГЛА ДА ГО ХВАНЕ, ПОПРЕЧИЛИ БРАДА, КАЧУЛКА И ШАПКА

 

 

"Убийствата на Милена и Валентин обаче са извършени с различни оръжия. Младата жена бе застреляна с пистолет, а мъжът най-вероятно с ловна пушка", допълни главният секретар на МВР. 

 

 

""

 

 

В издирването на 43-годишния Стоян Зайков са включени и Отрядът за за борба с тероризма, както и екипи на жандармерията.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции