<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24752" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Според експертизата: Голите снимки на училищния директор са монтаж

14 Януари 2017
0 21620

Голите снимки на директора на 51-во столично училище са колаж, в тях няма порнографско съдържание. Това е показала експертиза на вещо лице, възложена от ГДБОП по проверка на Софийската районна прокуратура.

 

Нито една от предоставените на обвинението снимки не е оригинална и не е била публикувана в интернет. Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата, пише mediapool.bg. В понеделник прокуратурата ще трябва да прецени дали да прекрати проверката.

 

Преди ден и самият Александров обясни, че снимките са монтаж, като е използвана част от негова снимка по бански. Проверката на прокуратурата започна след писания в жълти медии, че има качени порнографски снимки на директора на сайта на училището.

 

Заради това Александров излезе в отпуск като директор на училището и подаде оставка като съветник на образователния министър Меглена Кунева.

 

Александров получи безрезервна подкрепа от родителите на децата в училището и своите колеги, които го защитиха. Негови колеги дори решиха да подготвят календар с голи снимки в знак на солидарност с Александров.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции