<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42958" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Стопанката на 17 кучета и котки успя да ги накара за застанат мирно за обща снимка

03 Декември 2019
0 610

Жена сподели снимка на всичките си 17 кучета и котки в дневната ѝ, разказва LADbible.

 

 

ЖЕНА ПРИЮТИ БЛИЗО 100 БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ОТ УРАГАНА "ДОРИАН" (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Трийсетгодишната Кати Смит от Уелс, която е горд собственик  на осем кучета и девет котки, прекарва две седмици в опити да събере питомниците си за постигането на перфектната снимка.

 

 

""

 

 

По думите ѝ не било особено трудно да събере кучетата си и да ги задържи мирно, но с котките било съвсем друга работа.  В една поредица от снимки се вижда как осемте кучета стоят на място с Кати, намираща се наблизо, а тя им подава лакомства от шепите си. А в друга – да мърмори напред-назад с камерата си, готова за снимка, докато тегли котките на мястото им по няколко пъти.

 

 

""

 

 

В крайна сметка Кати успява за секунди да задържи вниманието на всички и да щракне целия пакет с животни, преди всички да се разбягат по обичайните си места.

 

 

""

 

 

„Когато успях да ги заснема всичките, бях искрено развълнувана – споделя тя – в крайна сметка получи се един малък семеен портрет.”

 

Кати е позната сред съгражданите си в Колуин Бей като спасител на всякакви животни, изпаднали в беда, но въпреки това всички се изненадват всеки път от броя им, щом я посетят в тристайното ѝ жилище.

 

 

""

 

 

До момента Кати притежава три немски овчарки, три колита, куче от смесена порода и йоркширски териер. Освен деветте котки, тя отглежда в дома си четири папагала, аквариумни рибки и дори бебе таралеж.

 

 

СВЕЩЕНИК ПУСКА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА В ЦЪРКВАТА, ЗА ДА СИ НАМЕРЯТ СТОПАНИ

 

 

 

 

Източник:LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции