<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24765" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 5 души загина...

Страховит момент – акула дебне сърфистка край бреговете на Австралия (видео)

16 Януари 2017
0 35694

Това е ужасяващият момент, в който кайтсърфистка се доближи на опасна близост до голяма бяла акула на брега на Западна Австралия.

 

30-годишната френска блогърка Изабел Фабре, която документира своите пътувания в социалните медии, сподели във Фейсбук своята страховита среща с акулата. Зловещата гледка е заснета с дрон в неделя, и на нея се вижда как огромната акула обикаля около Изабел, докато тя сърфира.

 

Изабел, която мисли , че акулата е била поне два метра, признава, че изобщо не е забелязала хищникът, плуващ около нея. В своя пост във Фейсбук, французойката споделя, че първоначално е помислила голямата черна маса под водата за сянката на своя сърф.

 

Изабел, която успява да стигне до брега безопасно, твърди, че това преживяване няма да я накара да спре да сърфира.

 

Тя споделя: “Помислих си, че е делфин и ще направи някакъв трик. Нали знаете как изскачат точно отпред! Но не, това обикаляше около мен. Когато мина под сърфа ми осъзнах, че е голяма бяла акула!”

 

Нейният приятел Сирил, който снимал с дрона, също видял акулата и веднага сигнализирал на Изабел да отиде на брега възможно най-бързо. “Опитвах се да изляза от водата и си мислех, че с мен е свършено “, казва Изабел. Чух Сирил да вика, че има акула и трябва да излезе.

 

“Той е видял всичко на дрона и също си е помислил, че няма да оживея.” Изабел казва, че се е опитала да се обърне и да отплува настрани от акулата, но “вятърът е бил прекалено слаб”. Тя казва още, че всеки път, в който се е приближавала до водата си е мислела това е краят. “Виждах целия си живот пред мен всеки път, в който докоснех водата.”

 

В крайна сметка Изабел успява да се измъкне цяла и невредима, със страхотна история за своите 9000 последователи.

 

На следващия ден тя решила да се покатери на 65-метрово дърво, за да се отърси от неприятната случка.

 

Видеото на Изабел има повече от 65,000 гледания на страницата й във Фейсбук.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции