<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73835" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Тайландски депутат гледа порно на телефона си по време на заседание на парламента (снимки)

18 Септември 2020
0 1160

Член на парламента в Тайланд бе заснет как гледа порно снимки от телефона си по време на заседание, пише LadBible.

Фоторепортери в залата са успели да уловят момента, в който
Ронатеп Ануват се взира в екранчето на телефона си в продължение на повече от десет минути по време на гласуване на бюджет в парламента в Банкок в сряда вечер.

Тайландски депутат гледа порно на телефона си по време на заседание на парламента (снимки)

От снимките се вижда как депутатът, представляващ управляващата партия от провинция Чонбури, последователно разглежда снимки на женско голо тяло от кръста нагоре, полегнала настрани гола жена и детайл на женска вагина. След като бил разобличен, мъжът се опитал да се оправдае с неочакван аргумент за това, че толкова дълго съзерцавал женските прелести по време на отговорната си работа.

Тайландски депутат гледа порно на телефона си по време на заседание на парламента (снимки)

В разговор с местни медии Ануват е заявил, че получил нежеланите съобщения в приложението Line от момиче, което „е молило за помощ“. Той обяснил, че искал просто „ да опознае обкръжението на момичето на снимката“, тъй като се страхувал, че е „тормозена от гангстери, които са я принудили да се снима гола“. Впоследствие обaче се оказало, че “жената просто искала пари” и той изтрил съобщението заедно със снимките.

Голи “порно актьори” в реклама за онлайн-безопасност засне правителството на Нова Зеландия (видео)

Случаят не е изолиран за подобни скандали в Тайланд, касаещи висши държавни служители и техните несъвсем безобидни навици. Подобните случаи в страната, пословична с освободените нрави на жените, станаха известни през 2012-та и 2017-та година.

Хванаха британски, американски и австралийски туристи на парти с тайландски момичета, въпреки карантината (снимки)

От правителството са настояли за обяснение, но не са заявили, че от инцидента ще възникнат някакви последствия за депутата. Правителствен говорител е обявил, че снимките са “си негова лична работа” и никой не може да бъде упрекван за това “какво прави с личния си телефон”.

Снимки: ViralPress

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции