<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31387" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стана ясно от...

Танцьорката Габриела излиза от ареста срещу 5000 лева гаранция

01 Август 2018
0 11555

Съдът освободи от ареста срещу гаранция 21-годишната Габриела Медарова, която през пролетта блъсна паркирани автомобили в Пловдив, а след това удари момиче в нощен клуб. Медарова излиза на свобода срещу парична гаранция от 5000 лв., която е платена и за това бе незабавно пусната, съобщава "24 часа".
 

Младата жена призна, че е допуснала грешка, съжалява и иска да се прибере при семейството си. "Виновна съм. Грешка, която никога повече няма да се повтори", каза Медарова в съда.

 

Срещу младата жена са повдигнати обвинения както за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди, така и за причинените щети на автомобилите, киото тя блъснала, след като се качила в нетрезво състояние зад волана.

 

През май Медарова удари в лицето в нощен клуб в Пловдив студентката Катя Андреева. На 18 май Районният съд в града я освободи с мярка "Подписка", тъй като прие, че няма доказателства, че тя умишлено е извършила това престъпление. Габриела обясни, че ѝ е прилошало, облегнала се е на вратата на тоалетната, след което ръката и се плъзнала и ударила Катя в лицето. Дни по-късно Окръжният съд в Пловдив върна танцьорката в ареста. Съдът прие, че от доказателствата може да се предположи, че тя е извършила престъплението, в което е обвинена и за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до една година или пробация.

Медарова е обвинена и за нанесени материални щети на десет автомобила. На 15 април тя повреди колите в нетрезво състояние, докато са на паркинг в Пловдив.

 

Източник: Dariknews.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции