<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76979" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Народът полу...

Теди Кацарова: Не съм шепнела и лъгала толкова в живота си, колкото в „Маскираният певец“ (видео)

02 Ноември 2020
0 1717

Теди Кацарова сподели преживяванията си по време на участието ѝ във втория сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир в предаването “Здравей, България” по Нова тв.

Теди Кацарова: Не съм шепнела и лъгала толкова в живота си, колкото в „Маскираният певец“ (видео)

„Исках да облека образа на Палячи в загадъчност, в нещо съвсем непредвидимо. Исках образът да бъде изграден от началото до края. Не съм шепнела и лъгала толкова в живота си, колкото в „Маскираният певец“. Успях да заблудя до последно приятелите си. Измислях си какво ли не – от това, че пътувам, до алергии. Това беше най-сложното. Да накараш хората да повярват на лъжите ти. Не успях да се скрия единствено от родителите си. Предупредих майка си да пази тайната ми, защото има жестока глоба, ако ме издаде.“

Падна и седмата маска в „Маскираният певец“ (видео)

„Имах един много тежък момент в предаването, в който бях на ръба да си сваля маската си. По време на втория лайф, докато изпълнявах песента на Кейти Пери, от маската се откъсна парче дунапрен, което глътнах. Заклещи се в гърлото ми. Помислих, че умирам… Добре, че успях да го преглътна и да издържа да не сваля маската си.“

Теди Кацарова: Не съм шепнела и лъгала толкова в живота си, колкото в „Маскираният певец“ (видео)

„Всички костюми са брутални. Страхотна изработка, но за мен маската на Хищницата е най-любопитна и интересна“, признава Теди Кацарова.

Повече за участието на Теди Кацарова в “Маскираният певец”, гледайте във видеото.

Кой срещу кого ще се изправи и какви музикални изненади са подготвили седемте останали маски, не пропускайте да видите следващата събота в 20:00 по NOVA!

Източник: Нова тв, “Здравей, България”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции