<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42519" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Теория на конспирацията: Грета Тунберг пътува във времето

19 Ноември 2019
0 40728

Грета Тунберг пътува във времето. Това е последната теория на конспирацията около шведската природозащитничка, съобщава DailyMail. Причината – снимка отпреди 120 години, на която е заснето момиче, имащо силна прилика с Грета.

 

""

 

Кадърът е направен в Юкон, федерална територия в западната част на Канада. Виждат се три деца, които вадят вода от кладенец. Лицата на двете момчета не се виждат добре, но образът на момичето на преден план е чист. Детето, заснето преди 120 години, поразително прилича на 16-годишната екоактивистка. Снимката е открита в архивите на Вашингтонския университет. След това потребители я публикуват в социалните мрежи, където се разгарят споровете пътува ли Грета във времето.

 

Фалшиви новини и конспирации. Как Грета изплаши руските медии

 

Появяват се шеги, че Тунберг е изпратена обратно на земята, за да спаси човечеството. "Значи, Грета Тунберг е на снимка отпреди 120 години. Това ми е любимата конспирация. Тя пътува във времето и е изпратена от бъдещето, за да ни спаси" пише един потребител. "Не съм фен на конспирациите, но тя със сигурност пътува във времето", пише друг.

 

Необикновената история на семейство Тунберг

 

Грета Тунберг се превърна в символ на хората, настояващи за по-сериозни мерки, които да ограничат промените в климата. Миналата седмица тя се качи на яхта, за да пътува от САЩ до Европа. Момичето отказва да лети със самолет заради вредните вещества, които се изхвърлят в атмосферата при полет.

 

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции