<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79623" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лекарство за ...

Техник намери скрит кокаин при ремонт на електромер (снимка)

09 Декември 2020
0 522

Електротехник във Великобритания се натъкна на кокаин на стойност над 20 000 долара при поставяне на електромер, пише LadBible.

Служителят обслужвал домакинство в градчето Саут Шийлдс, Англия, когато попаднал на найлонови пакети с бял прах. Човекът сигнализирал в полицията и органите на реда разкрили и други принадлежности за наркоупотреба на мястото.

Италианската полиция залови кокаин, скрит в зърна кафе, внесени от Колумбия (видео)

Последвалото разследване установило вина у 39-годишен мъж, който бил арестуван за притежание на наркотици с цел продажба.

От полицията лично са благодарили на съзнателния служител, който сигнализирал за неочакваното си откритие.

“Неговото решение помогна тези вещества да не попаднат в ръцете на някои от най-уязвимите хора в нашата общност”, се казва в публикация на местната полиция в Twitter.

Неотдавна куриер на наркотици бе заловен пред магазин в Ирландия, след като слизайки от влака, мъжът се оказал без съхраняваната от него наркотична пратка. При опит да я намери, той се озовал във въпросния магазин, където пакетът с наркотиците стоял непокътнат и незабелязан от персонала.

Мъж изгуби чанта с кокаин за 40 000 евро и звънна в полицията, за да я обяви за изчезнала

Разнообразната гама преживени емоции от младия мъж направили подозрително впечатление на патрулиращи полицаи, които го спрели за обиск и разкрили пратката.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции