<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42336" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Тийнейджърка роди в средата на дансинг в нощен клуб

13 Ноември 2019
0 29922

19-годишно момиче роди в средата на дансинга на нощен клуб в град Тулуза, Франция. Раждането се е случило в дискотека "O'Club" в ранните часове на понеделник, съобщава LADbible.Служители в клуба помогнали на момичето да роди.

 

 

ЖЕНА РОДИ НА ПЕЙКА В ЗАТВОРНИЧЕСКА КИЛИЯ СЪВСЕМ САМА И БЕЗ НИКАКВА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

БЕБЕ СЕ РОДИ ВЪВ ВЛАК В ИРЛАНДИЯ, ПОЛУЧИ КАРТА ЗА 25 ГОДИНИ БЕЗПЛАТНО ПЪТУВАНЕ

 

 

„Беше около 5:30 сутринта, клубът тъкмо затваряше. Нямаше много хора, когато един от служителите дойде при мен и ми каза, че има спешен случай. Видях момичето, които беше на път да роди. Трябваше да действаме много бързо. Хора от екипа се обадиха веднага на спешния телефон, за да повикат линейка", разказва мениджърът на клуба Мари Елен.

 

 

""

 

 

По думите ѝ тийнейджърката изглеждала спокойна, а бебето се родило сравнително бързо и без усложнения. "Всички от екипа се разплакахме. Положителното в тази история е, че никой не изпадна в паника и всички се спраивхме отлично", каза още Мари Елен.

 

От клуба решили да подарят на новороденото ваучер за безплатен вход в "O'Club" за цял живот, веднага след като детето стане пълнолетно. 

 

 

""

 

 

Майката и бебето са здрави и се чувстват добре. "Надяваме се девойката да ни държи в течение как расте бебето и дали всичко е наред", каза още мениджърът на нощния клуб Мари Елен.  

 

 

Изтоник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции