<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39697" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Тийнейджърът, който бутна 6-годишно момченце от десетия етаж, има тежки психични отклонения

06 Август 2019
0 3777

17-годишният младеж, който бутна шестгодишно момче от панорамната тераса в галерията „Tate Modern“ в Лондон, е „страшно интелигентен“ пациент с психични проблеми, пише “Daily Mail”.

 

 

""

 

 

Детето беше хвърлено от десетия етаж на сградата, след като тийнейджърът го грабна от ръцете на майка му. Момченцето падна върху терасата на петия етаж и беше до болница с хеликоптер. Детето все още е в критично състояние. От Скотланд Ярд заявиха, че малкото момче, което е френски гражданин, но е в Лондон с майка си, „вече е без опасност за живота“.

 

 

""

 

 

Смята се, че 17-годишният младеж, който хвърли детето, страда от шизофрения и може да напуска дома си, само ако е придружен от двамата си попечители. Бивш болногледач, който е работил с младия мъж, каза пред The ​​Sun: „Той е един от най-трудните и предизвикателни пациенти с психичен проблем, които съм срещал.

 

 

""

 

 

„Той страда от шизофрения и има склонност към насилие. Лесно се ядосва, когато му бъде отказано нещо, което иска или когато му се казва какво да прави“, казва още медицинското лице. Според болногледачът момчето е страшно интелигентно.

 

 

""

 

 

Разследващите смятат, че младежът е дебнел други деца секунди преди нападението. Свидетелка на инцидента – 47-годишната Нанси Барнфийлд разказва, че тийнейджърът се държал подозрително.

 

 

""

 

 

 „Той ни следваше и аз казах на децата: „Стойте далеч от този човек!" Той се държеше странно. Държеше ръцете зад гърба си и ни наблюдаваше през цялото време. Когато се отдалечи от нас, си помислихме: „Слава богу, че си отиде“, казва още Нанси.

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции