<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72488" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Топ нелепи фу...

Тодор Батков: Платена любов от публиката към “Левски” не е удачна (видео)

01 Септември 2020
0 272

Бившият собственик на футболния клуб “Левски” Тодор Батков порица размяната на обвинения между феновете и ръководството на “сините” в трудната финансова ситуация. В последните дни представители на привържениците изразяват открито недоволството си от изказвания на изпълнителния директор Павел Колев и члена на Управителния съвет Константин Папазов.

“Големият проблем продължава да стои, даже да ескалира. Това е безпаричието и ликвидната криза, която може да доведе до много лоши неща. На фона на това, тези разнопосочни мнения, крамоли, скандали, които стават публично достояние… Те трябва да излъчват единна позиция, да са като юмрук, да мобилизират привържениците. А те си изясняват отношенията и то по медиите. Явно е несходство в характерите. Ситуацията в “Левски” е толкова тежка, че очевидно неща, които са установени с годините, трябва да се преосмислят”, каза Батков пред bTV.

Бизнесменът разкритикува начина, по който са били харчени пари в последните години в клуба, като заяви, че за по-малко от година са усвоени 24 млн. лева, щатовете са били “раздути”, а заплатите на футболистите не са отговаряли на тяхното представяне на терена.

“Когато има, се пилее. Когато няма, почва някакво джафкане по между си. По-важно е клубът да оцелее. Това е положението”.

Бившият собственик на “сините” взе отношение по зададените 4 въпроса от председателя на Националния клуб на привържениците на “Левски” Степан Хиндлиян към Константин Папазов. Част от тях са свързани с действия по време на управлението на Батков.

Тодор Батков отказа да коментира заема от собственика на “Царско село” към Папазов, с който бяха погасени част от дължимите суми към футболистите за заплати. Няколко дни след това “Левски” загуби мача си с “царете”.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции