<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17848" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Циганин съм. ...

Топ 5 на най-големите изцепки на Зуека и Рачков в Капките

11 Май 2015
0 34241

 

Каквото и да се каже за тях двамата ще е неактуално и недостатъчно, защото те са готови във всеки момент да направят нещо ново. Артистизмът им надвишава многократно границите на един обикновен водещ. Именно това ги прави толкова непринудени и различни. Тандемът "Зуека и Рачков"… просто кърти. Факт е, че са най-добрите, но понякога се случва да попрекалят – съвсем малко. Ние няма да им простим, ще ви покажем най-добрите им изцепки. Нека загреем за довечера! 

Прав беше Маги като им постави задача за имитация. За да се потопят в атмосферата на шоуто и те са длъжни да направят един образ. Продуцентът изигра ролята на бутона на късмета, а за нас остана само забавлението от тяхното изпълнение. Ние не можем да дадем оценка на Юлия Рачкава и Лена Зуйка, пробвайте вие. 

 

""

 

 

Не е лесно да си водещ, особено на шоу, на което продуцент е Маги Халваджиян. Това видео не е гаф на водещите, просто искаме да се похвалим, че те са най-добрите. Лесно ни е да го кажем след като не паднаха, нали?   

 

 

""

 

 

За да си толкова добър водещ не е необходим само талант и отдаденост, трябва и смелост. Това се доказа от следващото видео – сблъсък с електричество в национален ефир. Отдъхнете си! Никой не пострада от токов удар. Той ги пожали, но ако продължават да се заяждат с продуцента, може да им изгърмят местата!

 

 

""

 

 

Не ги е срам… Да се закачат с човека, който ги е назначил. Това си е голям гаф и се чудим как ще успеят да поправят грешката си. Добре, че Маги и Хилда разбират от шеги. 

 

 

""

 

 

Всичките им изцепки до момента могат да се простят, но това  граничи с уволнение. Знаехме си, че закачките на водещите с продуцента Маги не са безпочвени. Вижте какво се случи, малко преди предаването миналата седмица. 

 

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции