<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87388" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: МВР отправи п...

Тошко Йорданов отправи косвена заплаха към журналист на NOVA с “рязане на крайници” (видео)

14 Април 2021
1 22795

Зам.-председателят на “Има такъв народ” – Тошко Йорданов, който е и новоизбран депутат, отправи доста арогантен негативен коментар към журналист от Нова телевизия, най-вероятно допуснал лапсус, пише Клуб Z.

В предаването, което лично води Йорданов по телевизия 7/8 ТВ, сценаристът на Слави Трифонов се позова на Крумовите закони и обяви в ефир, че за лъжа се режат крайници, визирайки изказване на репортера Благой Цицелков.

„Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за „Нова ТВ“. Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам“, заяви Йорданов.

Първи реакции. Тошко Йорданов, ИТН: “ГЕРБ вече не могат да правят, каквото поискат”

В предаването бе пуснат откъс от обедната новинарска емисията на Нова телевизия, където Цицелков съобщава, че “Има такъв народ” била готова да приеме подкрепа – включително от ДПС и ГЕРБ.

Тошко Йорданов отправи  косвена заплаха към журналист на NOVA с &#8220;рязане на крайници&#8221; (видео)

„Я го пуснете тоя хубавец пак… Ако бяхме в Крумова България за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“, казва Йорданов.

Благой Цицелков е обяснил думите си като грешка – без умисъл объркал двете парламентарни фракции.

„Става въпрос за неволна грешка по време на жива връзка в обедна емисия. По време на нея казвам „Има такъв народ” вместо „Изправи се! Мутри вън!”. От репортажа, излъчен малко по-късно, става ясно, че имам предвид „Изправи се! – Мутри вън!”, коментира пред Клуб Z Цицелков.

От сайта твърдят, че са потърсили Тошко Йорданов за коментар, но до този момент не са получили такъв.

Източник: Клуб Z

Видео: Tribune.bg

Заглавна снимка: стопкадър от ТВ 7/8

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • shadow

    02 Май 2021

    ако съществуваха крумовите закони всички българи щяха да са с резнати крайници. Лъжлива и страхлива рая се плаш от силните на дуня и не вдига главица като знае че сабя не я сече. СРАМ ЗА ЛЕВСКИ И БОТЕВ ПОКЛОН

Реакции