<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82494" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво си каза...

Тръмп с първо обръщение след оттеглянето си: “Винаги ще бъда шампион за американския народ!” (снимка)

27 Януари 2021
0 914

Бившият американски президент Доналд Тръмп сподели първия си публичен пост от новооткрития си “офис на бившия президент”, в който казва, че винаги ще бъде “шампион” за американските граждани, пише LadBible.

Новото работно място на 74-годишния Тръмп е във Флорида, откъдето в бъдеще той възнамерява да подрежда дневния ред на ангажиментите и делата си.

В първото обръщение от “офиса” четем: “Днес, 45-ият президент на САЩ Доналд Дж. Тръмп на практика откри своя офис на бившия президент.

Той ще отговаря за организирането на неговата кореспонденция, публичните му изяви и срещи, официалните активности в подкрепа на интересите на САЩ, както и ще продължи програмата на администрацията на Тръмп чрез застъпничество, организиране и обществена активност.”

“Президентът Тръмп сега и завинаги ще остане шампион за американския народ”, се казва в заключение на прессъобщението.

Грета Тунберг се подигра с Тръмп при напускането му на Белия дом (снимка)

Изявлението от “офиса на бившия президент” е първият отглас на Тръмп, след като напусна Белия дом преди инаугурацията на 46-ия президент на САЩ Джо Байдън. В продължение на седмици бившият вече президент изказваше недоказани обвинения, че вотът на 6 ноември е бил фалшифициран и отказа да присъства на тържественото полагане на клетва на своя наследник на президентския пост на 20 януари.

Джо Байдън започна да отменя заповеди на Тръмп, върна САЩ в Парижкото споразумение (видео)

В последния си пост в Twitter, преди да бъде окончателно блокиран, Тръмп заяви: “Към всички, които се интересуваха и задаваха въпроси, няма да присъствам на инаугурацията на 20 януари.”

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции