<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38657" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Адска жега в ...

Тръмп към Путин: Да се отървем от журналистите (видео и снимки)

28 Юни 2019
0 17766

"Да се отървем от журналистите", призова на шега американският президент Доналд Тръмп руския си колега Владимир Путин, цитиран от The Guardian.

 

 

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ – С ВРАТОВРЪЗКАТА НА ТРЪМП И ПО-НИСЪК ОТ ПУТИН

 

 

""

 

 

По време на официалната среща на двамата в рамките на срещата на Г-20 в Япония, Тръмп каза на шега на Путин да не се меси в американските избори. 

 

 

ОСТРИ КРИТИКИ СРЕЩУ ТРЪМП СЛЕД СРЕЩАТА С ПУТИН

 

 

Докато седяха за снимки в началото на първата си официална среща, президентът на САЩ потърси обща позиция с Путин за сметка на журналистите около тях в Осака. "Да се отървем от тях. Фалшивите новини са страхотен термин, нали? Нямате този проблем в Русия, но ние го имаме", каза Тръмп.

 

 

На шегата Путин отговори, на английски: „Ние също имаме фалшиви новини."

 

 

Американският президент Доналд Тръмп на шега поиска от руския си колега Владимир Путин да не се намесва в предстоящите президентски избори в САЩ догодина. В отговор на журналистически въпрос за това дали Тръмп ще предупреди Путин да не се намесва в предстоящи избори президентът отговори категорично: „Разбира се“.

 

 

Американският лидер се обърна към Путин с думите „Не се намесвайте на изборите, президенте“, размахвайки пръст срещу своя руски колега.

 

 

""

 

 

ИСТИНАТА ЗАД ПОРЕДНОТО ШОУ НА ТРЪМП

 

 

Владимир Пути от своя страна първо се усмихна и след това се обърна към своя преводач. След като тя му каза какво е казал Тръмп, той се засмя. 

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции