<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40332" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 1 септември 193...

Туристка ухапва марокански търговец, докато се опитва да освободи пилетата му (видео и снимки)

01 Септември 2019
0 8705

Британска туристка беше занета как ухапва ръката на марокански търговец на пилета по време на странна разправия на висок глас, в която тя се опита да освободи птица от клетката ѝ, предаде Ladbible

 

 

""

 

 

Неидентифицираната туристка пробва насила да освободи пилета от клетките им и нарече местните "неграмотни", докато буташе и блъскаше околните хора на пазара в Танжер. 

 

Социалните медии в североафриканската държава разкритикуваха поведението на жената и я обвиниха в опит да потъпче културата им, докато е в тяхната собствена страна.  

 

 

""

 

 

 

След разправията жената е била изпратена от полицията в болница, вместо в ареста, за да бъде лекувана от истеричен пристъп. 

 

Кадрите, видяни повече от 425 000 пъти, след като бяха качени в нета от очевидец, показват как жената напада търговци и продавачи на пазара. Размахвайки гневно пръст, тя казва: "Всички ли сте толкова необразовани? Не можете да четете, нали? Не можете да четете, мамка му!" Чуват се и други ругатни и обиди, отправени от нея. 

 

 

 

""

 

 

След това прехвърля вниманието си на човека, снимащ цялата сцена, като също го нагрубява. После показва среден пръст на камерата. 

 

Накрая ситуацията съвсем ескалира, когато тя се хвърля върху една от клетките, в които продавачите държат пилетата си и се опитва да я отвори. Когато търговецът отказва да я остави да направи това, тя започва да му блъска ръката и да му вика: "Разкарай се!" Тогава го и ухапва. В други кадри се вижда как жената крещи: "Не се отнасяте с животните така!"

 

 

""

 

 

Според информациите, ухапаният продавач е решил да не повдига обвинения срещу жената. 

 

 

 

Източник: Ladbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции