<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30378" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Убийство в Слънчев бряг, застреляха шеф на казина

03 Юни 2018
0 35010

Собственик на казина бе убит в Слънчев бряг в събота вечер, а 22-годишна жена бе тежко ранена.  Извършителят е вече задържан. Това потвърди главният секретар на МВР Младен Маринов на брифинг в Бургас.

 

 

Той е 37-годишен мъж с чисто криминално минало. Арестуван е на ГКПП "Лесово", докато се е опитвал да избяга в Турция.  Главният секретар на МВР заяви, че става въпрос за ревност и неизяснени отношения, които довели до извършването на престъплението.

 

Държавното обвинение ще иска постоянен арест за извършителя. Ще му бъдат повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство.Това каза по време на брифинг административният ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас Георги Чинев.

 

"Тепърва предстои аутопсията на убития, която ще ни даде точна информация с колко изстрела е настъпила смъртта", добави Чинев. 

 

Убитият е бизнесменът Коста Николов – Миджурина, който е собственик на близо 15 игрални зали на територията на Слънчев бряг, Несебър, Бургас и няколко в Нова Загора.  54-годишният мъж е застрелян в луксозен автомобил. Ранената 22-годишна жена била с него в колата. Тя е от Велико Търново и по непотвърдена информация се казва Симона. 

 

Младата жена е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, съобщи "Фокус". Снощи е извършена спешна операция и тя е настанена в отделението по реанимация. 

 

Нападателите са открили огън от друг автомобил, твърдят свидетели. След канонадата от изстрели мъжът е издъхнал на място. Младата жена е с огнестрелна рана в лявото слепоочие и е откарана в критично състояние в болницата в Бургас. 

 

В лекия автомобил е имало още двама души, които по време на огледа бяха разпитвани. На мястото на инцидента са намерени множество гилзи от огнестрелно оръжие. 

 

Оръжието, с което е извършено престъплението, е законно издадено на 37-годишния мъж във връзка с работата му. Според данни на свидетели убитият и младото момиче се виждали от 1 месец. 

 

"Убийството е извършено по особено жесток начин", заяви главният секретар на МВР.

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции