<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92157" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Маркировката...

Удължават с още месец ремонта на АМ „Тракия“ между Стара Загора и Чирпан

21 Юни 2021
0 1334

С месец се удължава ремонта на АМ „Тракия“ в област Стара Загора, става ясно от прессъобщение на общината, съобщи bTV. Става въпрос за последните 23 км между Стара Загора и Чирпан, които трябваше да бъдат готови до 30 юни.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ са издали заповед, по силата на която обходният маршрут на ремонта по Околовръстния път на Стара Загора и през селата по стария път от столицата към морето, се запазва до края на юли.

Удължават с още месец ремонта на АМ „Тракия“ между Стара Загора и Чирпан

Като причина за удължаването на срока са посочени лошите атмосферни условия, които не са позволявали строително-ремонтните дейности да се извършват в пълен обем.

Маркировката на АМ “Тракия” до Стара Загора е опасна, твърдят експерти

От Областното пътно управление в Стара Загора подчертаха, че ще направят всичко възможно ремонтните дейности да приключат по-рано.

Удължават с още месец ремонта на АМ „Тракия“ между Стара Загора и Чирпан

23-килиметровото трасе между Чирпан и Стара Загора е последната част от общо 53-километровия участък на АМ „Тракия“, известен с неравностите и вълните по пътното платно.

Затварят за ремонт АМ „Тракия“ при Чирпан за почти два месеца (видео)

Отстраняването на дефектите започна в началото на май и трябваше да приключи до края на юни. Още тогава изпълнителите от „Автомагистрали“ и възложителите – АПИ, направиха уговорка, че срокът ще бъде спазен, ако климатичните условия не попречат на тяхната работа.

Източник: bTV

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции