<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Уникален елен с три рога, срещан веднъж на милион, беше заснет от бивш ловец (снимки)

15 Ноември 2019
0 2235

Уникален елен с три рога, срещан веднъж на милион, беше случайно заснет от фотограф-любипет и бивш ловец в заснежените гори в Мичиган, САЩ. Стив Линдберг успял да хване в кадър големия мъжки елен, гледайки директно в обектива, пише The Independent.

 

 

""

 

 

Мъжът прави снимката, докато обикаля местността заедно с приятелката си на 10 ноември в началото на ловния сезон в Мичиган. 

 

 

ЕЛЕН РАЗБИ ВИТРИНАТА И НАХЛУ ВЪВ ФРИЗЬОРСКИ САЛОН (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

След като е ловувал дълги години Линдберг решил преди шест години да започне да снима елените, вместо да ги отстрелва. 75-годишният фотограф, който публикува уникалната снимка в социалните мрежи, заяви, че улавянето в кадър на диви животни в природата много прилича на ловуването.

 

 

РЯДЪК БЯЛ ЕЛЕН БЕ ЗАБЕЛЯЗАН В НОРВЕГИЯ (СНИМКИ)

 

 

Мъжкият елен бил с по-малка сърна и Линдберг предполага, че е искал да я защити, затова се приближил толкова близо. "Бих искал да направя още снимки на този елен. Бих искал да го видя отново и да е безопасност", заяви Линдберг.

 

 

""

 

 

Ветеринарят Стив Едуардс, от Лейквю в Мичиган, каза, че еленът е съвсем нормален и здрав, въпреки странната мутация. Най-вероятно нещо се е случило, още когато еленът е бил ембрион преди раждането. Такъв вид елени се среща изключително рядко.

 

 

ЕЛЕН СЕ ПОЯВИ НЕКАНЕН НА СВАТБА И ИЗЯДЕ БУКЕТА НА БУЛКАТА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции