<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37713" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Училищни директори срещу скъпите куверти за баловете

28 Май 2019
0 5718

Училищни директори се обединиха във Фейсбук срещу скъпите куверти и лошото обслужване в столичните ресторанти за баловете, пише TrafficNews.

 

 

 

""

 

 

За първи път пост написа директорът на 119 СУ Диян Стаматов: "Пет часа бал година храни". Той споделя, че заведението, в което са били учениците и са платили 120 лева за кетъринг, на практика е спестило 13 000 лева от недоставени напитки – както алкохолни, така и безалкохолни.

 

 

Сервитьорите пък изнасяли храната, още преди абитуриентите да са я изконсумирали. Стаматов отказва да спомене името на заведението, защото така щял да си създаде допълнителни проблеми.

 

 

""

 

 

"Сервитьорите бяха на възрастта на нашите ученици, но си спестиха въпроси от типа на: "Какво ще обичате" и сервираха с недоволни физиономии. Още в десет часа поднесоха десерта с намек учениците да си ходят", възмущава се Стаматов.

 

 

 

""

 

 

Негови колеги коментират, че и в техните училища е било същото и трябва да се направи Facebook група, която да посочи имената на заведенията, които се възползват от баловете, за да искат скъпи куверти, а да пробутват некачествени напитки и развалена храна.

 

 

АБИТУРИЕНТИ ПОКАЗВАТ ОСТРОУМИЕ И ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

 

 

"Да направим такава група и да им свалим реномето", настоява и директорът на 51 СУ Асен Александров.

 

 

Друга директорка написа, че нейните ученици след бала, от който служителите на ресторанта ги изгонили в 22 часа, се уговаряли да отидат да хапнат някъде, за да могат после да отидат на дискотека.

 

 

Според Стаматов, системата трябва да се промени – учениците да си направят бала с кетъринг в най-голямата зала на училището, след което да празнуват, където им харесва.

 

 

АБИТУРИЕНТИ ПРЕПРЕЧВАТ УЛИЧНОТО ДВИЖЕНИЕ В СОФИЯ, ПРАВЯТ ЛИЦЕВИ ОПОРИ НА АСФАЛТА (ВИДЕО)

 

 

Други директори посочват, че дори пътуване до Гърция или извън страната, вместо бал и купуване на съответния тоалет, ще излезе по-евтино.

 

 

Източник: TrafficNews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции