<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24730" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Учители ще се снимат голи за календар в подкрепа на директора Асен Александров

13 Януари 2017
0 17160

Учители от 51-во училище готвят гол календар в подкрепа на директора Асен Александров след скандала с разпространените голи снимки.

 

Педагозите вече имат фотограф и финансиране, имало и желаещи за всеки месец от годината. "Това е не само подкрепа за Асен Александров, а и за състоянието на българското образование", обяви в сутрешния блок на bTV учителят по математика и физика Калин Ангелов.

 

Според него личното пространство на професионалиста трябва да бъде неприкосновено. „Ако личните му действия не водят до престъпни нарушения и пречка на неговата работа, то трябва да бъде напълно неприкосновено”, смята Ангелов. Според него Асен Александров ще се справи с кризисната ситуация, защото е прекрасен специалист и достоен човек.

 

В разговора се включи и икономистът Владимир Каролев, който е и съветник на икономическия министър и качи свои голи снимки във „Фейсбук” в знак на подкрепа за Александров. Според Каролев проблемът е, че Александров е и съветник на министър. Политическият елемент беше раздухан извън всякакви пропорции, посочи той.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции