<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41409" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Учителка се разплака пред класа след като разбра, че неин ученик няма какво да яде

12 Октомври 2019
0 11685

Учителка от Тенеси се разплака пред класа след като разбра, че неин ученик няма какво да яде.

 

 

Г-жа Брук сподели във Фейсбук трогателната история. Сърцераздирателният ѝ пост е споделен над 31 000 пъти и има 36 000 реакции, пише LADbible.

 

 

""

 

Докато била в клас едно от децата я попитало каква храна има в раницата си. „Това ме шокира. Не бях сигурна какво точно да отговоря. Попитах го дали вижда в чантата ми нещо, което харесва. Дали това е купата със спагети или солените крекери. Той се разсмя и отговори, че у дома нямат такива неща. Детето ме погледна и каза: „Когато вкъщи има храна, коремчето не ме боли и мога да спя спокойно“, преразказва случката г-жа Брук.

 

 

""

 

След това шокиращо признание, учителката не успяла да се сдържи и се разплакала пред 20-те си ученици. Г-жа Брук веднага изпратила съобщение на колегите си учители с молба да съберат малко пари и да купят на момчето от неговите любими спагети.

 

 

За щастие, всички бързо се отзовали и събрали достатъчно парички, за да има храна за детето за следващите няколко седмици.

 

 

""

 

 

„Никое дете не трябва да е гладно, никога! Нашата директорка ми даде достъп до склада за закуски в училище, така че да вляза и да взема нещо за него. Работя в невероятно училище със страхотни хора, които наистина обичат това, което правят! Благодаря на всички, че помогнахте!", казва развълнувана учителката.

 

 

""

 

След разтърсващата случка, в училището на г-жа Брук вече има специална кутия, в която децата могат да оставят храна, а нуждаещите се да взимат всичко, което им е необходимо.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции