<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88721" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Домът на Бил ...

ФБР публикува документ във връзка със смъртта на Кърт Кобейн

08 Май 2021
0 2169

Щатското Федерално бюро за разследване (ФБР) публикува документ от 10 страници относно смъртта на фронтмена на групата Nirvana Кърт Кобейн, който отне живота си през 1994, пише LadBible.

Документът е в отговор на моножество писма през няколкото десетилетия, които ни делят от трагичното събитие, изпратен идо агенцията с апел да поднови разследването на събитията от 8 април, за да бъде поправена “една несправедливост”.

ФБР публикува документ във връзка със смъртта на Кърт Кобейн
Снимка: PA

В някои от писмата четем: “Вярвам, че може да е била извършена голяма несправедливост в случая с Кърт Кобейн.”

“Пиша ви с надеждата за вашата помощ да настоявате за преразглеждане на смъртта на г-н Кобейн.”

“Полицията, която се зае със случая, никога не се отнесе достатъчно сериознос разследването на вероятно убийство, като от самото начало настояваше, че става въпрос за самоубийство.”

ФБР публикува документ във връзка със смъртта на Кърт Кобейн
Снимка: PA

Файлът включва и отговорите, изпратени от ФБР на тези, които са били в контакт, като всеки от тях е получил почти същото съобщение.

Продадоха за 334 хил. долара жилетка на Кърт Кобейн, с петна и дупка от цигара (видео и снимки)

За съжаление за онези, които се опитаха да насърчат агенцията да започне официално разследване за смъртта на Кобейн, те не успяха.

Google приложение с изкуствен интелект генерира “нова” песен на рок групата Nirvana (аудио)

Отговорът на ФБР гласи:
„Оценяваме загрижеността ви, че г-н Кобейн може да е станал жертва на убийство. Въпреки това повечето разследвания за убийства обикновено попадат в юрисдикцията на държавни или местни власти. За да може ФБР да започне разследване, при всякa полученa от нас жалба трябва да присъстват конкретни факти, които да показват, че е настъпило нарушение на федералния закон в рамките на нашата разследваща юрисдикция. Въз основа на информацията, която предоставихте, не можем да установим нарушение на федералния закон в рамките на разследващата юрисдикция на ФБР”, се казва в документа огласен от Федералното бюро.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции