<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85482" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В нова сканда...

Фенове на Меган и Хари решиха да съберат $10 млн., за да изплатят ипотеката на имението им

15 Март 2021
0 8377

Фенове на принц Хари и Меган Маркъл в Калифорния стартираха благотворителна кампания в GoFundMe, за да помогнат изплащането на ипотеката на имението им за 10 милиона долара, съобщава LadBible.

Анастасия Хъдсън от Калифорния е озаглавила кампанията “Хари и Меган: 5 долара за покупка на дом”. Въпреки, че твърди, че акцията никак не е шега, скоро Хъдсън трябвало да я приключи, тъй като успяла да събере скромните 110 долара за чудатата си кауза.

Преди да бъде спряна, описанието на кампанията гласеше: „Събирам средства за изплащане на ипотеката за дома на Хари и Меган в Монтесито, Калифорния.”

Фенове на Меган и Хари решиха да съберат $10 млн., за да изплатят ипотеката на имението им
Снимка: GoogleMaps

Принц Уилям отговори на обвиненията в интервюто на Хари и Меган

„Когато дойдоха в САЩ, те бяха без работа и с ограничени средства. Те заявиха, че са имали големи трудности, така че това набиране на средства е начин да им се помогне, като знак за състрадание и любов, за да се изплати изцяло жилищният им заем. Аз имам лично отношение към психичното здраве, расовото равенство, разнообразието и приобщаването. И двамата подкрепят тези каузи. Заедно те могат да помогнат за излекуването и възстановяването на целия свят. Това ми дава щастие. Ако имате нужда от дом, щях да направя същото и за вас”, казва Анастасия Хъдсън.

Фенове на Меган и Хари решиха да съберат $10 млн., за да изплатят ипотеката на имението им
Снимка: AP

Хари и Меган закупиха имението си в Санта Барбара, Калифорния, за което се твърди, че струва 14,7 милиона щатски долара. Variety съобщи, че двойката е изтеглила ипотека за 9,5 милиона щатски долара, за да плати за имота.

Кралското семейство с първо изявление по обвиненията на Хари и Меган (видео)

Наскоро даденото от тях интервю пред журналистката Опра Уинфри хвърли бомба с нападките в расистки подмятания по отношение на сина им Арчи от страна на неуточнен член на кралското семейство. Новината за това отприщи серия от реакции в и извън Обединеното кралство и продължава да вълнува обществеността.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции