<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36840" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Хакери откраднаха пари за лечение на момиче в инвалидна количка?

23 Април 2019
0 2211

Хакери са източили сметката на Ивелина Димитрова от Русе, която от години събира пари за лечение на тежка гръбначна травма, получена при катастрофа. Това се твърди в съобщение, публикувано във фейсбук групата "Заедно за Ива".

 

С парите от сметката на момичето в PayPal са правени покупки от различни сайтове. Средствата са събрани от продажба на гривни и мартеници, които Ива изработва сама и е трябвало да покрият разходите й за поредния курс по рехабилитация в Павел баня.

 

"Някой е пазарувал в 5 различни сайта за немалки суми. Средства, изкарани от продажбата на гривни и мартеници с които Ива трябваше да замине следващият месец за Павел баня и да покрие личните си разходи, докато е там.

Ива реагира бързо на случващото се и днес ходи до банката в Русе, за да блокира картата си и е пуснала молба за оспорване на транзакциите. От банката са обещали, че ще направят всичко възможно и парите ще бъдат възстановени, но може да минат месеци.

 

От днес Peypal-a на Ива няма да бъде активен, за това Ви молим да не правите преводи към него. А личната сметка е блокирана и докато не мине всичко и парите бъдат върнати няма да се приемат плащания и по нея", гласи съобщението.

 

Източник: Фейсбук група "Заедно за Ива"

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции