<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30883" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разкрихме, че...

Цената на билета София-Пловдив пада двойно след атака на "Господарите" на автогарата

29 Юни 2018
0 57267

Скъпи приятели, продължаваме с темата за неправомерните действия на автобусната фирма "Витоша експрес". Както вече ви разкрихме, тя продава билети за линията София-Пловдив на цена двойно по-висока от тази, която трябва да бъде.

 

 

Как става това? Фирмата е спечелила обществена поръчка с примамлива оферта за евтин билет по линията София-Пловдив. Цената на билета обаче скача драстично, когато фирмата си добавя такса обслужване. В нея има допълнителни екстри като напитки и закуски, както и допълнителен багаж. Пътуващите обаче не получават тези екстри.

 

Всеки ден автобусите извършват 16 курса, като годишният приход от тази такса може да достигне до 2 000 000 лева. Нашата репортерка Ева Веселинова се срещна с управителя на фирмата, а след това и със зам.-кмета на София Евгени Крусев. Последният обеща да бъдат взети мерки срещу тези неправомерни действия.

 

Дали сигналите и действията на „Господари на ефира“ обаче са дали резултати? За наша голяма радост отговорът е да. Ева Веселинова отиде на автогарата, за да поиска обяснение защо билетът продължава да се продава на двойна цена. След разговорите с продавачката на билети, стана ясно, че билетите вече ще се продават за 7 лева, а не за 14 лева, както досега.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции