<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26168" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ЦСКА-София взе емблемата на ЦСКА за умопомрачителна сума

30 Май 2017
0 13978

ЦСКА-София печели търга за емблемата на ЦСКА. Офертата, която е предложил Иван Велчев – Кюстендлеца, е на стойност 8 милиона лева.

 

По закон парите трябва да се платят до седмица, но има вратичка, която позволява на спечелилия при определени обстоятелства да разтегли срока до около месец. Ако парите не бъдат платени, то автоматично се губи задатъка от 164 хиляди лева от победителя и се приема втората оферта, която според информация на Sportal.bg е 3,06 млн. лева.

 

Това се случи днес в Кърджали на търг за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Това беше втори търг, след като при първия опит нещата бяха провалени. Най-ценният актив е емблемата на клуба.

 

На входа на града полицейските сили проверяваха всяка една кола. Полицейското присъствие е засилено като има подкрепления от градовете Пловдив и София.

 

След приключването му феновете ще бъдат ескортирани до изхода на града, коментира шефът на Областната дирекция на МВР. Според него феновете на "червените" са 150 човека.

 

За участие в търга бяха подали документи 4 фирми, които участваха и в първия търг. Участие в търга (чрез заплащане на задатък от 10% от стойността на активите) са заявили четири страни – "ЦСКА – София" чрез "Ред енимълс" ЕООД, "ЦСКА 1948" чрез представителя си Никола Газдов, както и фирмите "Еко депозит солюшънс" EООД и "Интегрис лаб" ООД.

 

Скъпи приятели, тази вечер в предаването очаквайте продължението на нашия репортаж по темата с емблемата на ЦСКА.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции