<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38011" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сърби шашнах...

Частни охранители с джипове се появиха на плаж "Корал" (видео)

07 Юни 2019
0 3826

Частни охранители с джипове са навлезли в територията на плаж "Корал", сигнализират във Фейсбук групата "Да запазим Корал"

 

 

ПРОДЪЛЖАВА НЕЗАКОННОТО СТРОИТЕЛСТВО НА КЪМПИНГ "ЮГ" ДО КОРАЛ (ВИДЕО)

 

 

"Незаконната ограда, забодена въху пясъчните дюни зад плажа, се охранява от  фирма VTA Security Service, а  техният джип седи на пост  върху защитените пясъчни дюни, в нарушение на закона!", пишат природозащитниците. 

 

 

 

""

 

 

"Тези охранители, освен това, следят хората отиващи на плаж и създават изкуствено напрежение с действията, коментарите и поведението си. Никой няма право да нарушава личното пространство на гражданите като ги следи, когато те отиват на плаж!!! Абсурдно е публичната държавна собственост да се представя като частна и тя да се охранява от частни охранители като такава, в разрез със законите в България и Конституцията!", пище още в публикацията.  

 

 

ДЮНИТЕ НА "КОРАЛ" СА ПОСТАВЕНИ ПО-КЪСНО НА КАДАСТРАЛНАТА КАРТА, РЕШИ ВАС

 

 

Природозащитниците напомнят, че защитените пясъчни дюни, фигуриращи в специализираните карти на дюните, по закон са публична държавна собственост.

 

 

 

Миналото лято проверките на властите показаха, че няма незаконно строителство на плажа „Корал“. Устнови се, че телената ограда и натрупана пръст в частния терен не затрудняват достъпа до плажа.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции