<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54736" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Част от “непроницаемата” стена на Тръмп падна… от вятъра (снимки)

30 Януари 2020
0 2116

Част от “непроницаемата” велика американска гранична стена на Доналд Тръмп падна от вятъра. Снимки показват, че стената, през която уж не можеше да премина никой, се е наклонила заради силните ветрове в района.

 

 

 

Част от &#8220;непроницаемата&#8221; стена на Тръмп падна&#8230; от вятъра (снимки)

 

 

„Благодарни сме, че нямаше сериозни щети или пострадали“, тъй като се смяташе, че силните ветрове достигат пориви до 50 км/час”, коментира Карлос Питонес от отдел “Митници и гранична защита”, цитиран от LADbible.

 

 

 

Част от &#8220;непроницаемата&#8221; стена на Тръмп падна&#8230; от вятъра (снимки)

 

 

 

През есента американският президент Доналд Тръмп рекламира стената като “здрава комбинация от стомана и бетон, която наистина е непроницаема”. “Тази стена не може да бъде съборена”, хвалеше се Тръмп.

 

 

8-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ ПРЕСКОЧИ „НЕПРОНИЦАЕМАТА ОГРАДА НА ТРЪМП“ С МЕКСИКО (ВИДЕО)

 

 

Пред декември тази година в медиите се появиха кадри на група мъже, които прескачат граничното съоръжение между САЩ и Мексико с въжена стълба. Преди това видео с осемгодишно момиченце, което се катери по стената с лекота, стана хит в мрежата. “Системата за гранична стена се състои не само от физически бариери, но от светлини, радари, патрули и други технически средства”, уверяват властите.

 

 

Източник: LADbible

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции