<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37091" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов смят...

Чашата за кафе в „Игра на тронове“ била грешка (видео и снимки)

07 Май 2019
0 4141

Модерната чаша за кафе, която се появи в последния епизод на „Игра на тронове“, била просто грешка, признаха продуцентите на филма, цитирани от The Verge.

 

 

""

 

 

Според изпълнителния продуцент Бърни Колфилд гафът е рядкост в шоуто, тъй като реквизиторите и екипът на терен са толкова много. „Ако това е най-лошото, което може да се случи на снимки, то тогава сме в добра форма“, призна Колфилд. Той се пошегува, че явно Вестерос е първото място във фентъзи поредицата, където всъщност има Старбъкс.

 

 

""

 

 

„Грешката със сигурност е малко неприятна за HBO, но изглежда всички участници го приемат с добро настроение“, коментира още продуцентът. Все още няма информация от HBO дали компанията ще премахне нелепата грешка и ще актуализира епизода. Към момента те публикуваха само изявление, с което потвърждават, че чашата с кафе в епизода е гаф.

 

 

МОДЕРНА ЧАША С КАФЕ СЕ ПОЯВИ В „ИГРА НА ТРОНОВЕ“ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Чашката може и да не е била предназначена за реклама, но със сигурност може да отвори нови врати за световната марка кафе. „Starbucks, изпрати ни пари!“, пошегува се още продуцентът Колфилд.

 

 

Източник: The Verge.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции