<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37821" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Автомобил се ...

Четири нови книги за Хари Потър ще пусне Дж.К.Роулинг следващия месец (видео)

31 Май 2019
0 3409

Дж.К.Роулинг ще издаде четири съвсем нови истории, свързани с магическия свят на Хари Потър, повече от 20 години след като първия ѝ роман излезе от печат, съобщава The Independent.

 

 

""

 

 

Поредицата от кратки електронни книги, в които се изследва "традиционния фолклор и магия от сърцето на поредицата", ще бъдат публикувани от "Потърмор Пъблишинг".

 

ПОЛСКИ СВЕЩЕНИЦИ ГОРЯТ "ХАРИ ПОТЪР" И ДРУГИ "ВЕЩЕРСКИ" КНИГИ

 

Те ще се фокусират върху специфични предмети от училището за магия Хогуортс, в това число "Гадателство", "Отрови и билки", и "Защита срещу Черни Изкуства". 

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В УВЕСЕЛИТЕЛНИЯ ПАРК НА ХАРИ ПОТЪР (ВИДЕО)

 

Първите две книги – "Пътуване през Заклинанията и Защита срещу Черни Изкуства" и "Пътуване през Отрови и Билки" – ще излязат на 27 юни.

 

 

""

 

 

"Пътуване през Гадателство и Астрономия" и "Пътуване през Грижа за магични създания" се очаква да ги последват малко по-късно.

 

 

Откакто беше публикувана последната книга от поредицата през 2007 г., феновете на Хари Потър изпитваха липса на нови материали, с които да се ангажират. 

 

 

ВИЖТЕ НОВ ФАНТАСТИЧЕН ФЕН ФИЛМ НА ХАРИ ПОТЪР (ВИДЕО)

 

 

През 2016 г. започна да се играе пиеса от две части, озаглавена "Хари Потър и Прокълнатото дете", а касовият филм и франчайз "Фантастични зверове" стартира през същата година.  

 

 

""

 

 

Филмовата поредица "Хари Потър" приключи с втората част на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" през 2011 година. По-рано тази година Даниел Радклийф разкри кой от осемте филма му е бил любим – това е  петата част от поредицата – "Хари Потър и Орденът на Феникса".

 

 

""

 

 

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции