<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46031" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Шарлиз Терон проговори за сексуалния тормоз от известен режисьор и за нощта, в която майка ѝ убива баща ѝ

18 Декември 2019
0 888

Шарлиз Терон говори открито за сексуалния тормоз върху нея, упражняван в началото на актьорската ѝ кариера. Тя сподели, че сега съжалява, че "не е напрваила всички онези неща, които си мислим, че бихме направили в такива ситуации".

 

Терон сподели случката пред NPR, което съвпадна с излизането на новия филм "Bombshell" – драма за прокуждането на ръководителя на Fox News Роджър Айлс, заради обвинения в сексуален тормоз, в който тя играе ролята на бившата водеща на Fox News Мегън Кели.

 

Актрисата сподели детайли около сексуалния тормоз върху нея, който се е случил през 1994 г. и го свърза с "много известен режисьор", чиято къща тя посетила в една съботна вечер за кастинг.

 

ХАРВИ УАЙНСТИЙН ЩЕ ПЛАТИ 25 МИЛИОНА НА ЖЕНИТЕ, ОБВИНИЛИ ГО В СЕКСУАЛНО ПОСЕГАТЕЛСТВО

 

"Той носеше копринена пижама, предложи ми питие и прокара ръката си по коляното ми.Тъкмо започвах кариерата си… не знаех процедурите и си казах, докато шофирах натам, че може би така го правят в киноиндустрията… Не знаете какво да направите, ако не сте го изпитали и е много трудно да го осъзнаете. Дори не бях напълно убедена, че това е сексуален тормоз до по-късен етап на моята кариера", каза тя.

 

„Хвърлям голяма вина върху себе си… че не съм казала всички правилни неща, че не си тръгнах и че не направих всичко онова, което вярваме, че ще направим в подобна ситуация", добави тя.

 

Терон обаче се извинила на режисьора и си тръгнала.

 

„Спомням си, че казах „Съжалявам, но трябва да си тръгна“, защото се опитвах просто да избягам от стаята“, каза тя.

 

Осем години по-късно, същият режисьор ѝ предложил актьорска работа и въпреки, че тя планирала да отхвърли предложението, в крайна сметка решила да се срещне с него.

 

""

 

"Помислих си, че най-накрая ще имам възможността да поискам обяснение. Той обаче отклони темата… просто не искаше да говори за случая. В този момент ми беше ясно, че това не е единствения път, в който е упражнявал сексуален тормоз върху актрисите в неговите филми. Неговият начин да се справи с проблема беше просто да го игнорира и да говори за проекта.

 

За съжаление, това не беше моментът, който толкова исках. Нямаше никакво удовлетворение… Чувала съм това многократно, когато съм слушала истории на други жени и това е жалкото при сексуалния тормоз – нкога не стигате до онзи момент, в който се чувствате сякаш вие сте под контрол и той ще си получи заслуженото", добави тя.

 

 ТАРАНТИНО: ЗНАЕХ ДОСТАТЪЧНО ЗА ХАРВИ УАЙНСТИЙН, МОЖЕХ ДА НАПРАВЯ ПОВЕЧЕ

 

В детайлното интервю актрисата сподели и как когато е била на 15 години, майка ѝ убила баща ѝ, който бил акохолик.

 

„Майка ми и аз бяхме в спалнята, облегнати на вратата, защото той се опитваше да я разбие… опитвахме се да я задържим възможно най-много, за да не може да влезе при нас. В един момент той просто направи крачка назад и стреля през вратата три пъти. Нито един от куршумите не успя да ни уцели, което е чисто чудо, но в крайна сметка майка ми сложи край на заплахата, като се замозащити“, сподели тя.

 

В крайна сметка майка ѝ Герда Мариц застреляла съпруга си с пистолет, но убийството ѝ било определено като акт на самозащита и към нея не били повдигнати обвинения.

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции