<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39244" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 96-годишен със...

Шарън Стоун: След инсулта бях забравена от всички, както принцеса Даяна (видео)

20 Юли 2019
0 8262

Шарън Стоун обвини Холивуд в „брутално недобросъвестно отношение“ към нея, след като е получила инсулт през 2001 година, пише The Guardian.

 

 

 

Стоун направи коментара по време на събитие за женското здраве в Лос Анджелис, след като разказа, че е преживяла „масов инсулт и тежък мозъчен кръвоизлив“.

 

 

""

 

 

„Хората се отнасяха към мен по начин, който беше брутален. Много хора не осъзнават колко е опасно това и какво е необходимо, за да се възстанови човек. На мен ми отне около седем години", споделя Стоун.

 

 

ПРИНЦЕСА ДАЯНА ЩЯЛА ДА УЧАСТВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "БОДИГАРД" С КЕВИН КОСТНЪР

 

 

По време на болестта си Стоун преживява и развод със съпруга си, журналиста Фил Бронщайн. „Загубих всичко, което имах. Загубих мястото си в шоу бизнеса. Бях най-горещата филмова звезда!“, споделя актрисата.

 

 

""

 

 

КОИ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ НА НАГРАДИТЕ "ОСКАР" 2019

 

 

Преди да се сблъска с тежката болест Стоун изиграва главната женска роля в „Първичен инстинкт“, а по-късно получава множество награди и е номинирана за „Оскар“ за най-добра актриса

 

 

""

 

 

Стоун каза, че договрът ѝ с Диор през 2005 година я „спасява“, но самата тя сравнява съдбата си с тази на принцеса Даяна. „ И тя, и аз бяхме толкова известни. Тя умря, а аз преживях инсулт. И двете бяхме забравени", казва Стоун.

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции