<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45754" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Шест избора за коледен подарък, които е по-добре да не правите

09 Декември 2019
0 745

С наближаването на празниците списанията и онлайн наръчниците заливат потребителите със съвети относно избора на правилния подарък. Намирането на добра и стойностна покупка обаче, понякога може да се окаже и много досадна задача, пише The Washington Post.

 

 

МАЙКА НАПРАВИ КАМИНА ОТ КАШОНИ, ЗА ДА МОЖЕ ДЯДО КОЛЕДА ДА ОСТАВИ ПОДАРЪЦИ НА ДЕЦАТА Ѝ (СНИМКИ)

 

 

Според експертите с изразяването на вашия личен вкус при избор на подарък, вие показвате, че сте инвестирали в размяната, дори и да не сте особено близки с получателя. 

 

 

Стремете се към предмети с високо качество и се отнесете с внимание към детайла, като внимавате да се впишете в рамките на бюджета си, разбира се. 

 

 

Не забравяйте, че начинът, по който е опакован подаракът е от особено значение.

 

БЪДНИ ВЕЧЕР И КОЛЕДА: ОБИЧАИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ

 

А ето и съветите на специалистите кои шест класически коледни подаръка е по-добре да избягвате:

 

Ароматни свещи

 

Манията по ароматните свещи е факт, но замисляли ли сте се защо често се случва да намерите по някоя и друга такава останала в някое от чекмеджетата вкъщи?

 

Може да бъдете сигурни, че освен вас още поне дузина близки и приятели ще подарят същото на човека, когото искате да зарадвате с нещо за Коледа.

 

И ако все пак решите да избирате свещ, най-добре да се насочите към любимия си аромат и да включите картичка адресирана до получателя със специално послание.

 

 

Коледна чаша

 

Преди да купите поредната коледна чаша за подарък, просто помислете дали вашият получател наистина се нуждае от такава или вече ги има в изобилие?

 

 

Бутилка вино

 

Ако сте избрали вино за подарък, начинът, по който да превърнете бутилката в по-ефектна и специална покупка е като изберете такова от място, което скоро сте посетили заедно.

 

А защо не и надпис върху етикета с името на получателя?

 

 

Зимни аксесоари

 

Ниските температури навън изискват шапки, ръкавици и шалове, а на вас вероятно поне веднъж ви се е случвало да прибегнете до избора на такъв подарък.

 

Имайте предвид, че когато купувате такъв комплект е нужно той да е с високо качество. Ако не топлят достатъчно тези аксесоари, дали някой ще се възползва от тях?

 

 

Бонбони

 

Малко са хората, които нямат бонбони и сладки в изобилие по време на празничния сезон. Така че не добавяйте още, освен ако не подарите нещо наистина специално и интересно.

 

 

Парфюм

 

Подаряването на аромат е един вид интимен ход, но с подобен подарък има голяма вероятност да сгрешите. Експертите съветват да купите парфюм, само ако сте добре запознати с любимия аромат на получателя.

 

 

 

Източник: The Washington Post

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции