<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39256" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пътят в "Си...

Шокиращо видео показва как пребиват без причина 18-годишно момиче в Манчестър (видео и снимки)

21 Юли 2019
0 3820

18-годишната Габриел Уолш се разхождала със свой приятел в центъра на Манчестър, когато е нападната и зверски пребита от непознати мъже, пише Daily mail. Те заговорили младежите и запонали да ги следват по улицата.

 

 

ПОЛИЦИЯТА ПУСНА КАДРИ НА МЪЖА, УБИЛ БРЕМЕННА ЖЕНА С НОЖ В ЛОНДОН (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

МЪЖЕ ПРЕБИХА ГЕЙ-ДВОЙКА ЖЕНИ В АВТОБУС В ЛОНДОН, КАРАЛИ ГИ ДА СЕ ЦЕЛУВАТ ПРЕД ТЯХ (СНИМКИ)

 

 

 

Габриел се обърнала към единия: „Съжалявам, не се интересувам“ и последвал жесток удар в лицето, след който девойката изпаднала в безсъзнание. CCTV разпространи шокиращите кадри от охранителна камера в района, заснела жестокото нападение.

 

 

""

 

 

Приятелят на Габриел 18-годишният Кайл МакКауун също бил нападнат от непознатите мъже.

 

 

УБИХА С НОЖ БРЕМЕННА ЖЕНА В ЛОНДОН

 

 

„Казах на моя приятел на продължи да върви, а те не спираха да ни тормозят. После един от мъжете ме удари и паднах на земята. Когато дойдох в съзнание, лежейки на улицата, видях, че мъжете бяха скочили да бият Кайл“, спомня си Габриел. Тя има нараняване в областта на окото.

 

 

""

 

 

Полицията вече е започнала разследване на инцидента и издирва нападателите..

 

 

Старши разследващият полицай Бен Ломакс заяви, че се надява кадрите от камерата да помогнат за идентифицирането на агресивните мъже, за да бъдат привлечени под отговорност. „Представете си, ако вие или член на вашето семейство бъде подложено на такова насилие? Нормално е да очаквате извършителите да бъдат заловени“, коментира още комисар Ломакс.

 

 

""  ""  ""

 

Записите показват, че един от нападетелите е облечен със специфичен, отличаващ се работен костюм. От полицията призовават хората да подават всякаква информация, свързана с инцидента или с издирваните мъже.

 

 

 

Източник: Daily mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции