<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94898" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Загуба и брут...

Ютюбърът Джейк Пол обяви, че ще се бие с Конър Макгрегър

25 Юли 2021
0 1286

24-годишният ютюбър Джейк Пол заяви, че екипът му е в активни преговори с екипа на Конър Макгрегър за съвместен двубой между двамата, пише LadBible.

“Няма друг боец в момента, който да е на по-високо ниво от мен и да иска да се бие с Конър Макгрегър”, каза ютюбърът в The Heard.

“Хората си мислеха, че се шегувам, когато казах преди време, че искам да се бия с него, но сега това е толкова реално и ако все пак се бием, ще го нокаутирам”, обеща Пол.

Ютюбърът Джейк Пол обяви, че ще се бие с Конър Макгрегър

Джейк, който се радва на многомилионна аудитория в канала си в платформата за видеосподеляне ще излезе на ринга срещу Тайрън Уудли на 29 август.

По повод предстоящата битка, Пол заяви, че Уудли е много по-опасен противник, отколкото Макгрегър.

“Мисля, че славата и парите са повредили Конър и той е загубил предимството, което имаше над останалите бойци. Пък и вижте, той е по-дребен на ръст от мен”, заяви още Пол.

Малкият Хасбула обяви, че “ще измете ринга” с Конър Макгрегър (снимки)

По повод евентуалната среща Джейк Пол се похвали с екстравагантното си бижу – верижка за врата с фигурата на Конър Макгрегър, който се държи за главата.

Ютюбърът Джейк Пол обяви, че ще се бие с Конър Макгрегър

Новината идва скоро, след като Макгрегър загуби мача си срещу Дъстин Поарие, в резултат на което ирландецът счупи крак и бе изнесен на носилка. Кадри от срещата можете да си припомните във видеото горе.

Загуба и брутална контузия на Конър Макгрегър, изнесоха го на носилка от ринга (видео)

Джейк Пол е брат на другата ютюб звезда и ентусиаст на свободните битки Логан Пол, който излезе на ринга срещу Флойд Мейуедър миналия месец.

Флойд Мейуедър не успя да победи ютюбъра Логан Пол в боксов мач, разочаровал феновете (видео)

Срещата в “Хард Рок Стейдиъм” продължи 8 рунда по стандартните 3 минути и завърши с равенство, въпреки че Мейуедър спечели 7 от рундовете по точки. По регламент, победител щеше да има само при нокаут.

Източник: LadBible

Видео: Youtube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции