<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39692" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Експерти иск...

Ято агресивни чайки нападнаха 2-годишно детенце (снимки)

05 Август 2019
0 32213

Ято агресивни чайки нападнали 2-годишно момиченце, докато седяло в градината. Ужасяващата история разказва майката на детето Емили Винсент, цитирана от Ladbible.

 

 

 

""

 

 

2-годишната Джеси имала множество наранявания по лицето след атаката. Инцидентът се случил, докато детето седяло в градината и се наслаждавало на слънчевото време. Изведнъж птиците се спуснали към малкото момиченце и започнали да я кълват по лицето. Майката смята, че нараняванията на детето можело да бъдат много по-тежки и дори фатални, ако не е била наблизо, за да прогони агресивните птици.

 

 

40-годишната Емили сподели, че е била ужасена, когато неотдавна чула новината за кучето от порода чихуахуа, което беше отвлечено от чайка.  

 

 

""

 

 

ЧАЙКА ОТВЛЕЧЕ ЧИХУАХУА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Тогава майката решила да сподели за своето драматично преживяване и да подкрепи семейството на кученцето Гизмо. Оказва се, че освен малката дъщеричка, нейното куче също е било нападнато преди време.

 

 

ЧАЙКАТА, КОЯТО ОТВЛЕЧЕ ЧУХУАХУА, НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ПОГЪЛНАЛА КУЧЕТО ЦЯЛО (ВИДЕО)

 

 

"Две седмици след като убиха моето куче, се върнаха за моята двегодишна дъщеря. Слава Богу, че бях там и успях да ги прогоня, но все пак детето е с рани по лицето и синини. "Не споделих преди тази история с дъщеря ми, но искам сега да помогна и да предотвратим подобно нещо да се случи с друго дете или възрастен", казва майката.

 

 

""

 

 

Емили казва, че тригодишният ѝ син Джейс видял как птиците нападат кучето и все още е много травмиран от видяното. „Децата ми все още са много стресирани от смъртта на Роо и се страхуват при вида на всякакви птици наоколо“, каза Емили. Според нея чайките са истинска заплаха както за животните, така и за хората. Дали е така – преценете сами от видеото. 

 

 

Източник: Ladbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции