<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40452" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

2000 души планират барбекю в дома на веганката, която съди съседите си заради миризмата

05 Септември 2019
0 11446

Повече от 2000 души планират да организират барбекю в дома на веганката, която съди съседите си заради миризмата на печено месо в задния двор.

 

 

""

 

 

Кила Кардън от Гирауен, северно от Пърт, Австралия води съдебна битка със съседите си и твърди, че те умишлено готвят месо на барбекюто си, така че целият дим и миризма да отиват в двора ѝ, пише UNILad.

 

 

Веганката твърди, че не може да излезе навън и да се наслаждава на градината си, заради непрекъсната миризма на печено месо и риба. Освен това жената се оплаква, че децата на съседите вдигат много шум, докато играят баскетбол. Наскоро Кардън отнесе въпроса до Върховния съд, делото ѝ обаче беше отхвърлено от съдията.

 

 

""

 

 

Историята обаче провокира потребителите в социалните мрежи да организират събитие, озаглавено „Обществено барбекю при Кила Кардън “. Създателите на събитието призовават: „Не позволявайте на Кила да унищожи добра стара семейна традиция “.

 

 

""

 

 

Повече от 2300 души са казали, че ще присъстват на събитието, което трябва да се състои на 19 октомври в 15 ч. 6 200 са казали, че са „заинтересовани“ да дойдат.

 

 

 

Източник: UNILad

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции