<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141526" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Американскат...

Носителка на “Оскар” ще бъде злодейката в 10-ите Игри на глада

17 Август 2022
0 133

Носителка на “Оскар” ще бъде злодейката в 10-ите Игри на глада.

57-годишната Вайола Дейвис ще се превъплъти в образа на Волумния Галия – главен гейм-мейкър.

Актрисата и носителка на “Оскар” се присъединява към актьорския състав на “Балада за пойни птици и змии” по романа на авторката на оригиналната трилогия “Игрите на глада” Сюзън Колинс, предаде задокеанската медия “Hollywood reporter”.

Носителка на &#8220;Оскар&#8221; ще бъде злодейката в 10-ите Игри на глада

Снимат предисторията на “Игрите на глада” с транссексуалната актриса Хънтър Шейфър (видео)

“Филмите от поредицата винаги са се отличавали с впечатляващ кастинг. Развълнувани сме да продължим тази традиция с Вайола Дейвис като Волумния Галия. Нейното внушително и силно присъствие ще добави пластове сложност и заплаха към историята”, каза Нейтън Кахейн, президент на филмовата група на компания “Lionsgate”.

Нов филм от света на “Игрите на глада” идва през 2023 г. (видео)

Носителка на &#8220;Оскар&#8221; ще бъде злодейката в 10-ите Игри на глада

“Д-р Галия е толкова жестока, колкото и креативна, и колкото забележителна, толкова и страховита”, допълва режисьорът Франсис Лорънс.

Предисторията се фокусира върху корените на тираничното наследство на президента Кориолан Сноу, разказвайки за тийнейджърските му години. В ролята на младия Сноу зрителите ще видят звездата от “Били Хлапето” Том Блайт.

Сноу трябва да се подготви за 10-ите Игри на глада – състезание до смърт, като наставлява трибют Луси Грей Беърд (Рейчъл Зеглър) от Окръг 12, от който произхожда и героинята на оригиналните филми и книги Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс).

Източник: Dir.bg

Снимки: Twitter

Носителка на “Оскар” ще бъде злодейката в 10-ите Игри на глада

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции