<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154189" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И Кралят праз...

Драмите около сърдития Роналдо продължават

07 Декември 2022
0 795

Драмите и проблемите около Кристиано Роналдо не спират. Капитанът на Португалия остана резерва при победата над Швейцария с 6:1. Това, разбира се, не се хареса на нападателя.

Роналдо все пак се появи в игра, но след края на мача бе уловен, че се прибира в съблекалнята, докато неговите съотборници все още празнуваха класирането на ¼-финалите.

Драмите около сърдития Роналдо продължават
източник: twitter

Днес пък Роналдо е отказал да тренира с резервите от вчерашния мач, а е останал във фитнеса. Практиката е титулярите от даден мач, на другия ден да имат възстановителна тренировка. В случая на португалците тя се е провела във фитнеса. Ролята на резерва не се харесва на мегазвездата и той не е послушал треньора си с коя група да тренира.

Роналдо остана резерва и Португалия смачка Швейцария (видео)

Роналдо продължава да няма гол в елиминации на световни първенства и това до голяма степен обяснява желанието му за игра, но не и отношението към селекционера Сантош и неговите съотборници.

Роналдо с умопомрачителен трансфер, става милиардер

В същото време Кристиано Роналдо не е приел многомилионната офера на Ал-Насър от Саудитска Арабия. Към този момент желанието на нападателя е да продължи кариерата си в клуб от Европа.

Драмите около сърдития Роналдо продължават

Видео: twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции