<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158106" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Стоич...

“Левски” ще играе срещу “Ал-Насър” в Дубай

07 Януари 2023
0 262

Отборът на българския “Левски” уреди поредната престижна контрола по време на лагера си в Обединените арабски емирства. Тимът вече се разбра да премери сили срещу “Спартак” Москва, “Джахор Дарул” Та’азим и латвийския “Рига”. Първа от всички обаче ще е срещата срещу “Ал-Насър”.

&#8220;Левски&#8221; ще играе срещу &#8220;Ал-Насър&#8221; в Дубай
Снимка: Facebook

Не става въпрос обаче за отбора на Кристиано Роналдо. Двата отбора са с идентични имена. Клубът, в който премина португалската суперзвезда, се намира в Рияд, Саудитска Арабия. Съперникът на “Левски” пък се състезава в професионалната лига на Емирствата и местоположението му е в Дубай.

Гол на Роналдо събра 17 милиона гледания – той дори не е играл

Срещата между двата отбора ще се състои на 12-ти януари от 16:30 часа. “Сините” са на подготвителен лагер в екзотичната дестинация след като неназован спонсор заплати целенасочено цялата зимна подготовка на отбора. Столичани ще се приберат на родна земя на 1-ви февруари.

Първият полусезон завърши с крах в играта на “Левски”. Те нямат победа в девет поредни шампионатни двубоя. В последния си мач за 2022 г. тимът отпадна и от турнира за Купата на България, където бе настоящ ностиел на трофея, след като загуби в осминафинален мач от “Лудогорец”. “Левски” е на шесто място в класирането с 30 точки.

“Левски” ще играе срещу “Ал-Насър” в Дубай

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • binance sign up

    27 Май 2023

    Thank you for your shening. I am worried that I lack creative ideas. It is your enticle that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY

Покажи всички Скрий

Реакции