<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=159637" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Битката за БФ...

Като на Playstation – Роналдо и Меси пият, танцуват и псуват Мбапе (видео)

17 Януари 2023
0 167

Като на Playstation – Роналдо и Меси пият, танцуват и псуват Мбапе. Забавно видео на база популярната игра за конзоли и компютър GTA загатна как може да протече срещата между Кристиано Роналдо и Лионел Меси. В клипа виждаме двамата в непривична светлина, но все пак използвайки някои запазени за тях реплики.

Като на Playstation &#8211; Роналдо и Меси пият, танцуват и псуват Мбапе (видео)
Снимка: Twitter/B/R Football

Първият кадър е от летището, където Роналдо очаква големия си съперник на пистата. След слизането му от самолета двамата се качват на един от спортните автомобили на португалеца и потеглят в неизвестна посока.

Следващият запечатан момент е от нощно заведение. Там първо виждаме Роналдо да се изявява като диджей. Очевидно наслаждавайки се на обстановката, той танцува диво и крещи световноизвестната си реплика, когато отбележи попадение: “SIIIIIUUU!”

След това виждаме и двамата на дансинга в дискотеката. Дали от начина, по който е конфигурирана играта или нарочно, движенията им са такива, че можем само да се радваме, че са станали професионални футболисти, а не танцьори.

След този епизод двамата отново се качват в колата и потеглят. По пътя си срещат Килиан Мбапе. Меси се подава през прозореца и изстрелва пиперлив коментар по посока на френския си съотборник в ПСЖ. Репликата е копирана от скандалните думи на аржентинеца по посока Вут Вегхорст след четвъртфинала на Световното: “Какво гледаш, глупак, продължавай си по пътя!”

Джокович се подигра с Меси – имитира култово изказване (видео)

Идеята за видеото е породена от предстоящия мач между сборния отбор на “Ал-Насър” и “Ал-Хилал” и “ПСЖ”. Срещата ще бъде дебютен мач за Роналдо на Арабския полуостров и може би една от последните срещи на двамата най-големи на нашето време.

Видео: B/R Football

Като на Playstation – Роналдо и Меси пият, танцуват и псуват Мбапе (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции