<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=162283" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Асен Василев ...

Мъж съди за милиони жена, която отказала да има връзка с него

02 Февруари 2023
0 1269

Мъж съди за милиони жена, която отказала да има връзка с него. Случката е от Сингапур и е наистина голям куриоз, пораждащ различни чувства и емоции у читателя.

Новата ТикТок сензация Чеченеца! (видео)

Мъж съди за милиони жена, която отказала да има връзка с него

Според сингапурското издание The Straits Times, г-н К. Каушиган се запознал с г-ца Нора Тан през 2016 г. Очевидно двамата са били на различна вълна. Той бил влюбен и се надява да намери взаимност рано или късно. Тя пък го виждала само като приятел и не планирала да влиза в по-близки отношения.

Ситуацията

Какво да направите, когато сте в приятелската зона толкова дълго време? Героят на тази история реши, че трябва да съди дамата на сърцето си. И да иска обезщетение за морални щети в размер на 3 милиона сингапурски долара. Това са около 5 700 000 лева.

Според мъжа до 2020 г. той е бил сигурен, че връзката му с Нора се развива в правилната посока и остава само леко да я тласне и да се получат нещата. Той я наричал своя най-добра и най-близка приятелка. Но по някаква причина жената започна да се отдалечава от него. Искала да прекарват по-малко време заедно и започнала да говори за лични граници.

Заявила, че личните граници са важни и тяхното приятелство ще стане по-силно благодарение на тях.

Г-н Каушиган обаче смятал друго и заплашил Нора със съд.

Развитие

Съобщава се, че той първо й написал писмо, в което заявил, че има право на парично обезщетение “в резултат на небрежно причиняване на емоционален стрес върху него и евентуална клевета”. Нора отговорила, че намеренията му я карат да се чувства неудобно.

“Най-добрият приятел” обаче поставил ултиматум. Или тя ще посрещне желанията му, или той ще навреди на “нейната лична и професионална репутация“. Тоест ще развали живота й.

Резултатът от този ултиматум бил, че жената се съгласила да отиде на съвместна психотерапия с него. Тя вярвала, че специалист ще помогне на Каушиган да се отърве от манията си по нея и манията си, че трябва да са заедно.

Той пък вярвал, че на тези сесии тя ще разбере всичко и ще го вземе в обятията си.

Посещавали психотерапевт в продължение на 18 месеца, но това не донесло желания резултат на нито една от страните. В резултат на това Нора решила напълно да прекъсне комуникацията с бившия си най-добър приятел. Според нея тя била уморена от постоянните му искания за срещи и неспособността му да уважава личните й граници.

В отмъщение той сега я съди в няколко дела.

Делата

В едно от тях мъжът твърди, че отказът й е нанесъл щети на “най-високата му репутация”, както и психологическа травма, водеща до депресия и други негативни последици.

Всичко имало отрицателен ефект върху работата му като “активен търговец” и “изпълнителен директор”.

Друго съдебно дело твърди, че на г-н Каушиган трябва да мъ бъде възстановена сума за “разходите за рехабилитация и терапевтични програми за преодоляване на неговата травма”.

Всички искове са отхвърлени от съда поради тяхната неоснователност.

Мъж съди за милиони жена, която отказала да има връзка с него

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции