<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=166767" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изумителна х...

Роналдо продава многомилионния си палат в Манчестър (видео)

26 Февруари 2023
0 1198

Роналдо продава многомилионния си палат в Манчестър. Португалската суперзвезда очевидно е обърнал страницата след престоя си в Англия. Той обяви доскорошния си дом в Елдърли Едж за продан. Сумата, която той и агентът му по недвижимите имоти Джаксън Стопс искат да вземат, е повече от пет милиона и половина паунда.

Cristiano Ronaldo puts his luxury Manchester mansion up for sale: Take...
Снимка: MARCA

Имението е с огромната площ от около 93 000 квадратни метра. В него има разположение почти всички екстри, които можем да си представим в един царски дворец. В добавка към седемте спални и къщата за гости, там се помещават закрит басейн, тенис кортове, напълно оборудвана луксозна фитнес зала, СПА център и голям киносалон.

Агентът му описва имота като “шедьовър на модерния дизайн”, предава испанският MARCA. Роналдо напусна Манчестър “Юнайтед” по време на Световното първенство по футбол в Катар. Това се случи след шумен скандал и след невъзможност да му бъде осигурен трансфер извън Манчестър през миналото лято. Очевидно Роналдо иска да изгори всички мостове обратно към тима, който го изстреля към световна футболна слава.

Кристиано се забавлява, заби хеттрик само за 26 минути

В същото време Роналдо вече се наслаждава на престоя си в Саудитска Арабия. Вчера той отново блесна с 3 гола в победа на “Ал-Насър”. Това е втори хеттрик за 5-крания носител на “Златната топка“ в последните три двубоя. Още по-впечатляващ е фактът, че Роналдо е вкарал 8 от последните 10 отбелязани гола за Ал Насър, а за останалите 2 е асистирал.

Видео: OhMyGoal

Роналдо продава многомилионния си палат в Манчестър (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции